Китай регистрира спад на новите случаи на заразени с коронавирус

...
Китай регистрира спад на новите случаи на заразени с коронавирус
Коментари Харесай

Увеличение на случаите с коронавирус в Североизточен Китай до границата с Русия

Китай записва спад на новите случаи на инфектирани с ковид в континенталната си част, макар че има нарастване на предадени случаи в североизточна провинция , която граничи с Русия, което продължава да тормози китайските управляващи, осведоми " Ройтерс ".
 Помпео гледа с вяра към Китай - да показа повече детайлности за ковид
Помпео гледа с вяра към Китай - да показа повече детайлности за ковид

" Това ще избави живот... китайците споделят, че желаят съдействие и ние желаеме това "

Китай удостовери 46 нови случая през днешния ден в съпоставяне с 89 ден по-рано , съгласно Националната здравна комисия. От новите случаи 36 души са пристигнали в Китай от чужбина спрямо 86 ден по-рано.

Останалите 10 случая са пренесени на локално равнище. 8 от тях са в североизточната провинция Хъйлундзян, която граничи с Русия, а два в южната провинция Гуандун.
 Моралес: Китай завоюва Третата международна война
Моралес: Китай завоюва Третата международна война

Съединени американски щати основали биологично оръжие, съгласно експрезидента на Боливия

Хъйлундзян се трансформира в огнище на болестта, където китайските управляващи се пробват да лимитират разпространяването на вируса. Заразени китайски жители се връщат от Русия.

Китай затвори границата с Русия в провинцията.

Пристигнали от Русия в Китай с ковид са доказани също и в други елементи на страната, в това число във Вътрешна Монголия и Шанхай.

По последни данни на Световната здравна организация по света има над 1,87 милиона доказани случая, а умрелите са повече от 119 000. Регистрирани са случаи допълнително от 200 страни и територии. Данните на Университет " Джон Хопкинс " демонстрират над 1,986 млн. случая и над 126 000 умряли в 185 страни, възстановили са се повече от 494 000.

Можете да следите случаите на ковид в България на уеб страницата на Военномедицинска академия, на уеб страницата на Министерството на здравеопазването и за света на инфографиките на Световната здравна организация и на Университет " Джон Хопкинс ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР