Китай постигна нов напредък в разработването на ракета за многократна

...
Китай постигна нов напредък в разработването на ракета за многократна
Коментари Харесай

Китайските космически ракети за многократна употреба показват добри резултати на тестовите изпитания

Китай реализира нов прогрес в създаването на ракета за многократна приложимост. Това оповестиха от Академията за аерокосмически задвижващи технологии.

130-тонният мотор за многократна приложимост работи с горивна примес от О2 и керосин. Наскоро той приключи два наземни теста за запалване, които се състоят от общо 15 тествания и 30 запалвания с обща дълготрайност на теста над 3900 секунди. Броят на извършените проби слага нов връх за течните ракетни мотори на страната, което ще служи като основа за последващо развиване на китайските ракети носители за многократна приложимост.

Основната характерност на този мотор е неговата висока цялостна продуктивност, мощен потенциал на уголемение и висока надеждност. За да приложи функционалността за многократна приложимост, ракетата би трябвало да може да се върне на Земята след довеждане докрай на задачата в открития Космос, да се възпламени още веднъж, когато е покрай Земята и да извърши друга задача за изстрелване след елементарен ремонт.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед38844Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед40105Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед83396Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед36656Ген. Димитър Шивиков: След 9 месеца бременност ГЕРБ-СДС и ППДБ родиха един ФранкенщайнАлтернативен Поглед52096Красимир Каракачанов: Към първия ден на войната Русия превъзхожда Украйна 10:1. Сега е доста повече!Алтернативен Поглед554241Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183783Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед127273Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дни  Димитър Шивиков, коалиция на искащите, Макрон, натикани страните от соцлагера  Димитър Шивиков, коалиция на искащите, Макрон, натикани страните от соцлагера Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР