Китай и Филипините постигнаха преди време консенсус относно управлението на

...
Китай и Филипините постигнаха преди време консенсус относно управлението на
Коментари Харесай

Манила едностранно отказа да изпълнява договореностите с Пекин за Южнокитайско море

Китай и Филипините реализираха преди време консенсус по отношение на ръководството на обстановката към рифа Жън`ай. Съответните договорености и съглашения обаче бяха едностранно отхвърлени от актуалното филипинско държавно управление, откакто един път към този момент бяха приложени, съобщи представител на китайското посолство в Манила.

Китай още веднъж приканва филипинската страна да съблюдава уговорките си, да се придържа към консенсуса, да показва своята откровеност и провокациите, да се върне на масата на договарянията и консултациите допустимо най-скоро и да работи с Китай за намаляване на напрежението към противоречивите острови. Това е належащо изискване за поддържане на мира и стабилността в Южнокитайско море, съобщи още представителят.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед34694Мартин Карбовски: Нашето изменничество към руснаците е едно от най-отвратителните групови исторически предателстваАлтернативен Поглед21180Мартин Карбовски: Трябва ни гражданска война, която да се води от интелигенция, която не презира народа сиАлтернативен Поглед41768Татяна Дончева: " ЛЕВИЦАТА! " би трябвало да търси своите лични симпатизантиАлтернативен Поглед42885Татяна Дончева за Политическа партия: Тези хора в никакъв случай не са били на огромни хоризонтиАлтернативен Поглед86031Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед554458Георги Марков: След изказването на Макрон ние сме доста покрай трета международна войнаАлтернативен Поглед183999Георги Марков: Орбан: В Брюксел царува военно състояние! Те живеят в различен свят,...на друга планета!Алтернативен Поглед127753 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР