Китаристът на група Джереми Ерсин Мустафов е бил обран днес

...
Китаристът на група Джереми Ерсин Мустафов е бил обран днес
Коментари Харесай

Обраха Ерсин Мустафов от Джереми

Китаристът на група Джереми Ерсин Мустафов е бил обран през днешния ден в София. Крадците са взели скъпи принадлежности и разнообразни резултати за свирене от колата му, разбра HotArena.

Ето какво споделя фронтменът на бандата в личния си фейсбук профил:

" КРАЖБА!!!

2020та продължава със цялостна мощ????

Ще си разреша да споделя следното тук, тъй като се надявам да има някакъв резултат. Днес дойдох във София за фотосите на новия сингъл на JEREMY?! (От няколко месеца работя върху третия ни албум в Каварна. Песните са чудесни!) Разтоварих от колата персонален багаж и обичаната ми китара и останалите неща оставих в колата за втори курс... за 15 минути!!! От колата е ОТКРАДНАТА следната техника (снимки на всички съставни елементи ще кача в мненията утре):
 
- китарен усилвател Vox AC15C1
- педалборд RockBoard със наличие: Fulltone OCD V2, MXR Phase 90, Electro Harmonix Memory Toy, Boss DS-1 Keeley mod, Boss Tuner TU-3, MOOER MICRO POWER SUPPLY, A/B Switch Pedal
- Cymatic Audio LP-16 Live Player Multi-track Performance Playback System
- Behringer DI800 Ultra-DI Pro v2
...и още доста персонални движимости, за които няма потребност да споделям тук.

Моля, споделете наличието на този пост, с цел да доближи до повече сътрудници музиканти. Убеден съм, че тази техника ще се появи или в заложните къщи, или в olx, или във фейсбук групите за продажба на музикална техника и принадлежности! Снимки ще кача при първа опция!
 
Полицията е известена. Тече разследване... (Знам, че следствието ще мине, ще бъде повдигнато обвиняване против незнаен причинител и след два месеца ще получа писмо, с което ще ме уведомят, че се завършва заради нещо си... И преди ми се е случвало, по тази причина знам.)

Патрулката, с която дойде на мястото след към 30 мин., служителят на реда ми сподели “Добре пристигнал в София ”!!! Буса със чиновници от “така нареченото разследване ” дойде след 120 мин. Никога не съм виждал по-отегчени и заядливи хора!

Ще споделя някой от видеоклиповете на групата ни, тъй като знам, че тъпият логаритъм на фейсбук ще покаже поста ми на повече хора, в случай че има споделено видео... Преди десетина дни бяхме във БГ Версия и се получи добре. Така че споделям ария от там! Поне да има нещо креативно в този пост.. ", написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР