Киро на Линда-и-Лена живее в розовия облак на евтин порно-филм

...
Киро на Линда-и-Лена живее в розовия облак на евтин порно-филм
Коментари Харесай

Киро на Линда-и-Лена живее в розовия облак на евтин порно-филм … с хорър елементи

Киро на Линда-и-Лена живее в розовия облак на на ниска цена порно-филм … с хорър детайли за публиката. Това написа в собствен коментар Соня Колтуклиева.

SafeNews го разгласява без редакторска интервенция:

Кирил Петков за срещата със Спас Русев: “Получих телефонно позвъняване - “върнал съм се от Англия да се забележим ”, излязох от Народно събрание и отидох да се забележим в най-публичния лоби хотел бар до Народно събрание, бях проследен от дамата от ПИК, която има култ да ме следи и най-после на цялото нещо се пробваха да ми вменят някаква отговорност за решението на Комисия за защита на конкуренцията ”, сподели той. Съпредседателят на Политическа партия акцентира, че са подлагали на критика решението с “истинска пристрастеност ”.

Според речника на българския език: “Фетиш – в суеверието на първобитните — предмет със свръхестествена мощ.

2. Преносно. Идол, идол. ”

Хахаха! Какво самочувствие, каква перверзия!

Киро на Линда-и-Лена живее в розовия облак на на ниска цена порно-филм … с хорър детайли за публиката.

Кириле, аз съм християнка и не си сътворявам идоли. Ти пък си последният човек, който може да ми бъде идол. Ти си противоположното на това, което би трябвало да бъде политикът, общественикът, държавникът, съгласно моето схващане. И настоявам това, от първия миг, в който се появи като длъжностен министър на стопанската система през май 2021 година. Няма смяна! Освен, че вредите от теб стават от ден на ден и повече, стават непоправими към този момент.

За това да му мисли Бойко Борисов, който би трябвало да поеме и върху себе си негативите от сглобката и ръководството на кабинета “Денков ”, от лобистките напъни и кавги на Кирил Петков и компания. Електоратът всичко вижда, народът не прости.

… Били подлагали на критика решението на Комисия за защита на конкуренцията с “истинска пристрастеност ”!

Защото заблуждават всички. Спас Русев не желае Виваком да погълне Булсатком, желае да откри пари и да се откупи от Драган Шолак. Ясно ли е в този момент защо решение на Комисия за защита на конкуренцията се бори тандемът Петков-Русев?!

Още отзиви четете в категорията Коментари 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР