[Kirk Johnsen] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна

...
[Kirk Johnsen] DigitalK е сред водещите дигитални конференции в Централна
Коментари Харесай

Кърк Джонсън: След 10 години интернет ще е като кислорода

[Kirk Johnsen] DigitalK е измежду водещите цифрови конференции в Централна и Източна Европа. На 31 май и 1 юни представители на компании като AirBnb, L’Oreal, Fitbit, AKQA, IndieGoGo, Pinterest, Amazon Alexa ще покажат последните софтуерни нововъведения в разнообразни браншове и новите бизнес модели, които те основават. Ценният опит на лекторите ще помогне на хората, които взимат решенията в бизнеса, да структурират фирмите си в синхрон с цифровата промяна, да приказват по-ефективно с клиентите си, да продават по-добре и да генерират напредък на бизнеса си. Билети и повече информация за участниците може да откриете в уеб страницата на събитието, както и на страницата във Фейсбук. Още по тематиката
Лекторите на DigitalK 2018: Mакс Аморделузо

Tехнологичен евангелист на виртуалния помощник Amazon Alexa за Европа
17 апр 2018
Монти Мънфорд: Нуждаем се от цялостна смяна на интернет

Известният софтуерен публицист и участник в конференцията DigitalK 2018 пред " Капитал "
16 апр 2018
Жеко Колев: Работното място би трябвало да поражда креативност

Директорът " Стратегическо развиване " в WeWork и преподавател на DIGITALK 2018 пред " Капитал "
13 апр 2018
Людо Антонов, Pinterest: Балансът сред удобството и сигурността на потребителите онлайн още е надалеч

Директор " Инженерно развиване " във образната обществена мрежа и преподавател на DigitalK 2018
13 апр 2018
Лекторите на DigitalK 2018: Момчил Кюркчиев

Българският съосновател и изпълнителен шеф на мултимилионната Leanplum
10 апр 2018
Димитрис Косифас, Гугъл: За да се отличите в интернет, ви трябват дизайн, скорост и лекост на използването

Рекламният началник за туризъм, покупко-продажби и технологии в Гугъл ще бъде преподавател на DigitalK 2018
5 апр 2018 Кърк Джонсън е бизнес шеф в Wieden+Kennedy, където се занимава с използването на нови технологии като добавена и виртуална действителност в маркетинга на разнообразни артикули. Работил е по планове на марки като Nike, Electronic Arts, Corona, Powerade, Intel и Coca-Cola, а след по-малко от два месеца ще показа опита си от сцената на DigitalK 2018. Какво показа Кирк пред " Капитал " четете долу:

Кой е планът от последната година, с който се гордеете най-вече? - Това несъмнено е Corona Paraíso Secreto. Комбинацията от театрално изкуство, виртуална действителност, сигнал посредством досег и IRL Experiential беше нещо радикално ново. Предизвика такова равнище на " потапяне ", каквото не съм виждал на никое място другаде. А това, което направи за марката, беше необикновено.

Според вас кой е цифровият тренд на 2018-2019г.?
- Става въпрос за голям брой трендове. Всички горещи тематики от последните години - данни, сигурност, изкуствен интелект, добавена действителност, виртуална ралност, криптовалути, обществени медии, блокчейн и така нататък, ще продължат да се сливат и припокриват. Това не са обособени вектори, а хората, които видят и създадат връзката, ще завоюват.

Как ще наподобява интернет след 10 години?
- Информация, която е на всички места. Не мисля, че нашите деца в миналото ще употребяват думата интернет или ще могат да си показват свят, в който информацията не е налична когато и да е, на всички места, на ралични устройства. За тях ще е като кислорода - нещо, от което се нуждаеш и използваш от самото начало, само че рядко се замисляш за това .

Ще завладее ли изкуственият разсъдък човечеството?
- Убеден съм, че това се случи доста от дълго време. Опитвам се да се насладя на живота, който господарите сътвориха за нас.

Как обществените медии трансформираха живота ни?
- Случващото се в обществените медии е просто отражение на груповото ни схващане. От нас зависи да бъдем наясно какво е и не е обществената медиа и по какъв начин би трябвало да влезе в живота ни вместо да разрешаваме да въздейства на обществото както в този момент.



Повече за всеки от лекторите на DigitalK, както и изявленията с тях ще откриете на страниците на в. " Капитал " в идващите седмици. В специфичната графа във връзка събитието ще търсим и отговори на най-важните въпроси за обществените мрежи, изкуствения разсъдък, финтех промишлеността, умните устройства и цифровия бизнес.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР