Кирил Петков ще бъде номинацията на Продължаваме промяната за министър-председател

...
Кирил Петков ще бъде номинацията на Продължаваме промяната за министър-председател
Коментари Харесай

Завъртане на рулетката: Кирил пак ще е кандидат-премиер

Кирил Петков ще бъде номинацията на " Продължаваме промяната " за министър-председател при завъртането на парламентарната рулетка след сполучливия избор на съмнение против кабинета.

Това удостовери самият той след гласуването на вота в зала, излизайки при събралите се в поддръжка на държавното управление протестиращи.

" Хората са тези, които подсигуряват, че смяната ще продължи. По това, което виждаме, ще дадем още един късмет на депутатите от " ИТН ", само че ", сподели министър председателят.

" Промяната ще продължи. Това е единственият метод да променим България. Няма покупко-продажби, няма подмолни сделки. Това, което споделяме, го вършим ", акцентира той.

" Това, което има значение е че духът излезе от бутилката и няма късмет да се върне назад. Промяната става в няколко стъпки, не с една. Показахме едно европейско лице на България ", изрази убеденост Петков.

Бъдещата номинация на Петков отпред на кабинета удостовери и вицепремиерът и финансов министър Асен Василев в оставка.

" Четири гласа ни разделят от успеха. След идващите избори съм сигурен, че тези четири гласа ще ги има. Тези четири гласа против мафията ще ги има сигурно. И знаете ли - през днешния ден българският народ си отвоюва страната ", сподели той.

Василев изясни, че Политическа партия няма да води никакви диалози за сформиране на нов кабинет с Има Такъв Народ - със Слави Трифонов и Тошко Йорданов.

Малко преди този момент в ефира на БТВ финансовият министър и съпредседател на Политическа партия Асен Василев съобщи, че е по-скептичен и се готви за избори. Асен Василев изрече и подозрение, че новото болшинство ще успее да излъчи и нов ръководител на Народното събрание.

Все отново Василев изрази оптимизъм разсъдъкът да надделее и да се гласоподава актуализацията на бюджета.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР