"Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от

...
"Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от
Коментари Харесай

Слави прокле Кирил и Асен да се задавят с власт

"Кирил Петков и Асен Василев звънят на всички депутати от “Има подобен народ”. И като споделям на всички - имам поради в действителност на всички. И им изясняват по телефона какъв брой неприятен съм аз, какъв брой положителни и морални хора са те. Разбира се, за да ги убедят да гласоподават за новото предложение за държавно управление с министър-председател Асен Василев. " Това написа доскоро в профила си във Facebook водачът на "Има подобен народ " Слави Трифонов.

"Аз в последните 30 години модерна история на политическия живот за такова нещо не съм чувал. Нито в България, нито по света ", оплаква се Трифонов.

"Жаждата за власт е позната на историята. Явно човек е по този начин организиран, че този блян да властваш над другите е жесток. Но аз го виждам за пръв път ", написа той.

Според него това, което вършат Кирил Петков и Асен Василев, "явно не е нелегално, само че чисто в човешки проект е просто непоносимо ".

"Според мен нищо не е непременно, с изключение на грижата за фамилията и хората, които обичаш. Но в случай че властта за един човек е непременно, значи този човек е сгрешен и нездравословен за всички останали. Кирил Петков и Асен Василев, откровено ви поисквам да се задавите с власт ", приключва шоуменът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР