Кирил Петков и Асен Василев трябва да се отдръпнат назад

...
Кирил Петков и Асен Василев трябва да се отдръпнат назад
Коментари Харесай

Борисов: Аз се отдръпнах, Петков и Василев трябва да направят същото

Кирил Петков и Асен Василев би трябвало да се оттеглен обратно и да съставим експертен кабинет. Това съобщи Бойко Борисов във връзка коментираните имена за министър председател на акад. Николай Денков и за министри на Асен Василев и Кирил Петков.
Прочетете още
„ Имената не ме интересуват още, само че по-подготвен министър председател от мен няма, само че аз се дръпнах

и Петков и Василев би трябвало да създадат същото и да се направи един програмен, експертен кабинет, който да стъпи а програмата, която ще изготвим и да ръководи 4 години ”, съобщи Борисов.

" Ако считаме, че финансите на страната са в положително финансово положение, и този, който го е предизвикал, би трябвало да е министър - тематика на диалог е. Ако считаме, че Атанасов, с всички служби на Министерство на вътрешните работи, БОП, Гранаична полиция, вътрешна сигурност, плюс службите, ДАНС, цивилно, военно разузнаване - това е безусловно недопустимо за нас ", изясни Борисов. И добави, че следователно естествено ще желаят да има хора и от ГЕРБ в кабинета. 

" Като не желаят да създадем компромис, ще продължим да работим по програмата и ще създадем положително за страната - най-малко да извадим служебното държавно управление да се гърчи по какъв начин без парламент да прави бюджет ", добави той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР