Кирил Петков и Асен Василев не са ме заплашвали никога.

...
Кирил Петков и Асен Василев не са ме заплашвали никога.
Коментари Харесай

Радостин Василев: Аз направих този запис, Радев няма нищо общо

Кирил Петков и Асен Василев не са ме заплашвали в никакъв случай. Това сподели пред публицисти Радостин Василев в Народното събрание.

" Аз направих този запис, не се срамя. Политическа партия не са определени тук за коалиция с ГЕРБ. Не съм бил принуждаван да пущам записа. Аз съм заплашван поради дейностите ми - оповестяването на конференцията и стартирането на записите. Румен Радев няма нищо общо ", изясни той.

Радостин Василев разгласи, че е заплашван поради дейностите си, свързани с разпространението на записа от съвещанието на Националния съвет на " Продължаваме промяната ".

" Заплашван съм поради дейностите ми - първо, че разгласих, че ще пусна запис и второ - откакто го пуснах. Единственото нещо, което ме резервира да не ми създадат нещо сега, това са обществото и жителите, които желаят да знаят какво се случва. Най-недоволни са тези, които зад кулисите скрито се пробваха да създадат коалиция зад тила на жителите ", сподели Радостин Василев.

По думите му Румен Радев не стои зад решението му да разгласява записа. Бившият народен представител от Има Такъв Народ, след това и от Политическа партия, разяснява, че се опасява за живота си.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР