Кирил Петков два пъти обиди Каримански. Един път пред Слави,

...
Кирил Петков два пъти обиди Каримански. Един път пред Слави,
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: Петков два пъти обиди Каримански, как да не се счупи доверието?

Кирил Петков два пъти обиди Каримански. Един път пред Слави, а вторият път пред мен в Министерски съвет. И тогава по какъв начин да не се счупи доверието? Те не можаха да схванат, че ние сме тим. Като обидиш един, обиждаш всички... Те нямат нюх за хора. ”Когато един от съдружните сътрудници реши, че е Бойко Борисов всичко губи смисъл.
 
Това съобщи пред " Дарик радио ” ръководителят на ПГ на " ИТН ” Тошко Йорданов. 

 

" Продължаваме промяната " скачаха на нас, а не на ГЕРБ и на Движение за права и свободи ", изясни Тошко Йорданов и изясни да вземем за пример, че Калина Константинова е " характерен гербаджийски кадър ".

 

Той уточни още, че от групировката на Слави Трифонов неведнъж да отправяли предизвестия по отношение на политиката по отношение на РСМ и са показали, че това може да " счупи обединението ”.

 

Според него няма да престане говоренето срещу България, тъй като това е наслагвано с готини и това няма да се промени с повдигането на ветото.

 

" Той искаше да вдигне ветото и тогава някъде в бъдещето да обещаят, че ще извършват ", изясни Тошко Йорданов за желанията на премиера.

 

Той уточни още, че Весела Чернева прави това от името на Петков. 

 

 По отношението на бележката показана от Станислав Балабанов той изясни, че това не е хвърчащо листче, а паметна записка.

 

" Те тая конституция я нямат за нищо ", изясни той. 

 

" Като става дума за пари, сме единствената партия, която от 8 лева взима 1 лева.. Просто парите оставят в бюджета... Някой нещо да ни е благодарил? ", съобщи Тошко Йорданов по отношение на даренията на Ицо Хазарта и двойните стандарти. 

" Никога не сме били там и не сме там поради самата власт ", безапелационен е Тошко Йорданов.

По думите му са могли да си мълчат и да викат " Да, шефе. Твойте чорапи миришат най-добре " и поради това обвиняванията в зависимости са несъстоятелни.

 

Той изясни, че службите са в ръцете на " Продължаваме промяната " и за 8 месеца нищо не се е случило. 

Той насочи рецензии към " Продължаваме промяната ", че назначават своите съпруги, другари и адвокати по разнообразни ведомства в спор на ползи.

" Ако ние правехме по този начин, това нямаше ли да взриви всичко? ", попита риторично той. 

Той изясни, че няма по какъв начин да се случи " ИТН " няма по какъв начин да е с ГЕРБ и Движение за права и свободи. " Логично е това държавно управление да си замине ", съобщи Тошко Йорданов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР