Кирил Домусчиев стана поредният български олигарх, който се пренесе в

...
Кирил Домусчиев стана поредният български олигарх, който се пренесе в
Коментари Харесай

Домусчиев се изнесе в Дубай, купи къща на Палмата

Кирил Домусчиев стана следващият български олигарх, който се придвижи в Дубай. Макар да построи къща в самия национален парк Витоша, което е скандално, а още по-интересното е, че направи свои съседи Кирил Петков и Даниел Лорер в комплекса около рекламата, която му завъртяха за непостроения цех за е-коли. Както в различен негов комплекс - ЕСТЕ, бе приютен Влади Горанов при предходната власт. Независимо от тези софийски парцели,  считаният за най-богат българин към този момент е новодомец в емирството.

Закупил е скъпа къща на Палмата и я населява, доложиха наши източници на място. Цената на Домусчиевата облага не е известна, само че би трябвало да се има поради, че незначителен апартамент в тузарска постройка там сега не може да се откри действително за по-малко от милион евро. Така че имението коства неведнъж повече.

Напомняме, че Дубай през последните няколко години стана кей за мнозина от най-богатите българи, в това число за близки на Домусчиев предприемачи. Някои от тях като Велико Желев - още веднъж награденият с пътни поръчки за милиард от министъра на Промяната и някогашен шеф на Главболгарстрой, имат десетки жилища. Неясно е какво се случи с следствието по този мотив, което беше почнал Бойко Рашков като вътрешен министър - и той сега е народен представител от Продължаваме промяната.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР