Кирил Десподов отбеляза гол за ПАОК, тимът му обаче бе

...
Кирил Десподов отбеляза гол за ПАОК, тимът му обаче бе
Коментари Харесай

Кирил Десподов отново вкара на гранд, но ПАОК падна тежко у дома

Кирил Десподов означи гол за ПАОК, отборът му обаче бе надвит с 1:4 от " Олимпиакос " в Солун в мач от шампионата на Гърция. 

Така борбата за купата остава доста оспорвана, като късмет имат и четирите гранда на футбола в южната ни съседка. АЕК (Атина) е отпред с 52 т., откакто разруши с 3:0 " Кифисия ", ПАОК и " Панатинайкос " имат по 51, а четвъртият " Олимпиакос " е на 5 т. от върха.

Преди няколко кръга " черно-белите " съкрушиха " Панатинайкос " с 2:1 с два гола на българския национал, нощес обаче той и съотборниците му си потеглиха от ст. " Тумба " в тъмно въодушевление.

В 29-ата Фран Наваро изведе гостите напред. Последва бърз отговор - 10 минути по-късно Десподов изравни с удар на метри от голлинията, като се възползва от рикошет. Така завърши първото полувреме.

В началото на второто португалецът Подензе с техничен диагонален удар върна задатъка на " Олимпиакос ". След малко повече от час игра пред някогашния състезател на " Литекс ", ЦСКА-София и " Лудогорец " се откри отличен късмет - топката малко ненадейно стигна до него и бе на отлична позиция за пукотевица, само че прати топката над рамката.

ПАОК хвърли доста сили в офанзива, от което се възползва неговият посетител. В 83-тата и 89-ата резервата Айюб ел Кааби наказа две неточности на домакините за крайното 4:1. 

Десподов имаше още една опция, е един път бе съборен на границата на наказателното поле, само че след центрирането му от фаул не се случи нищо.

Нападателят ни има 11 гола за ПАОК в първия си сезон в Солун, като девет са в гръцкия шампионат.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР