Кирил Десподов бе определен за най-добрия футболист през месец декември

...
Кирил Десподов бе определен за най-добрия футболист през месец декември
Коментари Харесай

Десподов: До лятото не искам да се чува за трансфер, играе ми се в Европа

Кирил Десподов бе избран за най-хубавия футболист през месец декември в класацията на спортните редакции. Той получи 12 гласа, Стивън Петков от Ботев (Пловдив) остана втори с 4 гласа, а по 2 получиха Фернандо Каранга и Галин Иванов.

" Благодаря за премията. Ще работим още доста с моите съотборници, с цел да печелим още награди всички дружно. Мисля, че с Каранга се оправяме доста добре и се сработихме.

Най-важната победа бе против Лудогорец, където той ми даде значима асистенция. Завършихме годината добре. Миналият сезон приключих добре и си бях помислил, че съм 100% титуляр. В първите два мача не се показах на равнище, след което седнах на пейката и размислих нещата.

Гриша Ганчев способства доста за моята смяна. Вече съм много друг футболист. Един футболист, в случай че няма упоритости не знам защо играе футбол. Имам упоритост да стана първенец с ЦСКА и да бъда заслужен съперник на Ивелин Попов, който през последните три години завоюва премията за " Футболист на годината ".

 Фернандо Каранга: Разбира се, че има предложения, само че желая купа с ЦСКА
Фернандо Каранга: Разбира се, че има предложения, само че желая купа с ЦСКА

" Не е значимо кой печели премиите "

Не знам за интерес към мен. Чета разнообразни неща, само че нямам доверие, до момента в който не получа нещо съответно като оферта. До лятото не желая да се чува за трансфер. Надявам се тази година да ни пуснат да играем в европейските клубни шампионати ", сподели Десподов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР