Кипърският фермер, който прегази мъж, влязал да краде с други

...
Кипърският фермер, който прегази мъж, влязал да краде с други
Коментари Харесай

Кипърският фермер, прегазил крадец в нивата си, се страхува за живота си

Кипърският фермер, който прегази мъж, влязал да краде с други двама от стопанството му в пловдивското село Болярино, твърди, че се опасява за живота си. По думите му, заканите за разпра с него са непрекъснати. Димитракис Пирилис е упрекнат в съзнателно ликвидиране и е пуснат под гаранция от 10 хиляди лв.. За първи път 60-годишният мъж застана пред камерата на Българска национална телевизия.

Димитракис Пирилис твърди, че тъмносин автомобил го преследвал през последните няколко дни. Кипърският фермер подал сигнал в полицията, а юристите му готвят тъжба до прокуратурата.

Димитракис Пирилис: Има един микробус, който непрекъснато ме следи – къде отивам, какво върша. Аз отивам да окосявам, балирам, подготвям храната на животните. Знам ли кой ще пристигна там и какво ще се случи там. Аз съм самичък. Няма различен човек.  Фермерът, прегазил апаш, излезе от ареста против 10 000 лева гаранция Фермерът, прегазил апаш, излезе от ареста против 10 000 лева гаранция
С решение на Пловдивския апелативен съд беше освободен от ареста кипърският фермер Димитракис Пирилис, който прегази с товарен автомобил един от трима...

От полицейското ръководство в Раковски оповестиха, че техен екип патрулира постоянно в региона на фермата, само че досега не са открити извършители. Пирилис заяви, че е нараснал защитата в стопанството и дома си.
Таня Тодорова, жена на Пирилис: Много се опасяваме. Ние непрекъснато живеем в боязън. Дадохме толкоз доста пари за повече защита и отново се опасяваме.  Собственик на кравеферма умъртви апаш, влезнал в равнищата му в Болярино Собственик на кравеферма умъртви апаш, влезнал в равнищата му в Болярино
Собственик на плантация за крави от пловдивското село Болярино прегази с колата си мъж, влезнал да краде за следващ път в парцела му. Загиналият е от близкот...

Ако заканите продължат и институциите не се намесят, Пирилис обмисля да продаде животните си, само че това не може да стане в идващите 80 дни, защото получава държавно подкрепяне. Фермерът обмисля да изиска от земеделското министерство да се редуцира този период, с цел да може да продаде кравите си, а със дотациите от тях да погаси заемите към банките. Мъжът твърди, че не е желал съзнателно да прегази крадците, макар че е обиран неведнъж.
Димитракис Пирилис: Аз се уплаших....Ако желая да го направя съзнателно, аз ще имам един нож, ще имам една сопа, ще имам една вила, ще имам нещо друго. Аз не отивам за тези неща, а да видя какво става.
Стопанинът споделя, че и след злощастната нощ от фермата му не престават да изчезват животни и да се вършат пробиви в оградата.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР