Киното нямаше да е това, което е, без участието на

...
Киното нямаше да е това, което е, без участието на
Коментари Харесай

Актьори с опашки и лапи: 5 забавни и поучителни филма за животни

Киното нямаше да е това, което е, без присъединяване на един избран тип артисти в него. На тях не им се постанова да научават комплициран текст и да ги гримират и фризират, нито пък ги канят често по филмовите министър председатели (малко незаслужено, всъщност). Те просто са такива, каквито са и тъкмо поради това ги обичаме. 

От ловките котки, до преданите кучета и работливите коне - киноизкуството е осеяно с животни артисти, които са почтени за удивление. Ако обичате животните и киното, то  е най-хубавото място за вас. Там можете да откриете пресечната точка сред тези ваши две пристрастености.

 r iStock

Днес ще ви представим пет кино лентата, в които основните образи са поверени точно на животни. Всеки от тях можете да откриете във видеотеката.

Тези ленти са идеалното филмово преживяване за цялото семейство и могат да научат децата ви на някои значими морални уроци, с изключение на на обич и почитание към животните. Само би трябвало да влезете в специфичната видеотека на EON и да изберете някое от заглавията. 

Тази кино среща с животинския свят може да се случи по най-удобния за вас метод - от комфорта на личния ви дом и без да се преценявате с програмата на малкия екран. 

Вижте в галерията ни кои са филмите за животни, които можете да откриете в ТВ платформата на EON.
 5 занимателни и поучителни кино лентата за животни  5 занимателни и поучителни кино лентата за животни  5 занимателни и поучителни кино лентата за животни  5 занимателни и поучителни кино лентата за животни
Внушителна видеотека в комфортно за вас време с VOD:
Просто натиснете VOD – част от , на вашето отдалечено. Можете да търсите, преглеждате и подреждате заглавията съгласно вашите ползи и желания. Те са комфортно разпределени в обособени жанрове.  Каталогът се обновява непрестанно, тъй че в никакъв случай няма да скучаете. Филмовото наслаждение е обезпечено!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР