Киномания в Пловдив продължава с пълна сила и още интересни

...
Киномания в Пловдив продължава с пълна сила и още интересни
Коментари Харесай

Гледаме “Борг/Макенроу” и “Мадам Хайд” в LUCKY Дом на киното

Киномания в Пловдив продължава с цялостна мощ и още забавни заглавия. Днес от 18:30 часа можете да гледате историята на епичното съревнование сред шведската тенис легенда Бьорн Борг и популярният му противник – нахаканият американец Джон Макенроу в “Борг/Макенроу”.

Техният конфликт доближава своята кулминационна точка по време на шампионата „ Уимбълдън” през 1980 година Като характер, те са цялостна диаметралност: единият е пример на хладна въздържаност, а другият – вулкан от примитивни страсти. Но имат и нещо общо: просто са най-хубавите.

С впечатляващи осъществявания от Гуднасон, Лабьоф и Скарсгаард, “Борг/Макенроу” е колкото спортна драма, толкоз и психически трилър. Режисиран от датчанина Янус Мец, филмът пресъздава както именития мач на „ Уимбълдън” сред двамата, по този начин и съпътстващата го медийна полуда, а също и скептицизма, обзел играчите и антуража им.

По изключение късната прожекция през днешния ден е с начален час 20:30. Изабел Юпер е “Мадам Хайд” - свободна импровизация върху известния сюжет за лекар Джекил и господин Хайд, само че с дребни или не толкоз дребни изненади.

Изпълненият с екстравагантен хумор трилър на Серж Бозон ни среща с госпожа Джекил – плаха особнячка, учителка по физика, която преподава в техническа гимназия в предградията. Извън кроткия си фамилен живот със своя благ брачен партньор домошар, тя е презирана и подигравана всекидневно от съвсем всички към нея – шефа, сътрудниците и учениците.

През една мрачна и бурна нощ учителката е ударена от гръм и се разсънва като изцяло друга персона – властната мадам Хайд, обладаваща тайнствена сила и неконтролируема мощ. /Марица.бг
тагове борг макенроу  Гледаме “Борг/Макенроу ” и “Мадам Хайд ” в LUCKY Дом на киното
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР