Кингфишър“ е курортен комплекс в каньона на девствена река в

...
Кингфишър“ е курортен комплекс в каньона на девствена река в
Коментари Харесай

Инструкторът -шокираща конспирация в сърцето на един природен рай.

„ Кингфишър “ е курортен комплекс в каньона на девствена река в Колорадо. Наричат го Милята на милиардерите, тъй като предлага бутикови риболовни излети и отдих за супербогаташи против 20 000 $ седмично. Какво по-хубаво от това да избягаш измежду природата по време на пандемия, продължаваща към този момент трета година?

Джак е нает на работа в елитния курорт като инструктор по лов на риба, с цел да замести ненадейно напусналия негов предходник. Условията са чудесни и от младия мъж не се изисква друго с изключение на да съпровожда по реката клиентката си – известна певица, да приготвя въдиците ѝ и да я води до най-хубавите места за лов на пъстърва. Но идиличното начало на връзките им е помрачено от стряскащи открития в гората, необясними писъци нощем и чувството, че всяка тяхна крачка се следи. Джак стартира да осъзнава, че тази строго охранявана цитадела крие нещо злокобно.
" Когато звездите угаснат " - Нов трилър от Пола Маклейн
Тя желае да се скрие от света, с цел да не помни неописуемата покруса, която трансформира за секунда живота ѝ. Да избяга от всичко, да се опита...
Прочети повече
Ускоряващ пулса трилър за шокираща интрига в един естествен парадайс.

Питър Хелър е американски публицист и публицист. Автор е на десетки отличени с литературни награди пътеписи. Бил е играч и инструктор по кану-каяк, както и лидер на речни експедиции. Романите му са национални бестселъри. Хелър майсторски употребява природата като декор и метод за проучване на човешкия темперамент.

Още от КНИГИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР