Кимбърли Купър някога беше най-горещата сапунена звезда в Австралия, но

...
Кимбърли Купър някога беше най-горещата сапунена звезда в Австралия, но
Коментари Харесай

Животът на Кимбърли Купър след Home and Away от разбито сърце до много различна кариера

Кимбърли Купър в миналото беше най-горещата сапунена звезда в Австралия, само че в този момент остави актьорството надалеч зад себе си.

Тя изигра ролята на Джипси Неш в Home and Away при започване на 2000-те. Актрисата стана известна с помощта на появяването си в сапунката, само че в този момент води доста друг живот надалеч от светлината на прожекторите. Кимбърли, в този момент на 43 години, е напуснала Австралия за Лос Анджелис и е работила многочислени работни места.

През последните години Кимбърли е създател на пиеси, телевизия и филми. Последната й известна кино заслуга е в трилъра от 2015 година Естествена неправда, където тя играе основната роля на Джесика Хънтър. Смята се, че последната работа на Кимбърли е била барманка в Холивуд.

Далеч от работа Кимбърли неотдавна се сгоди за Брайън Крокър, американски предприемач, който има компания за разпространяване на филми и телевизия. Миналия месец тя влезе в своя Instagram, с цел да показа вълнуващите вести с почитателите си и да покаже големия си...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР