Ким Кардашян продължава да се занимава с правосъдната система на

...
Ким Кардашян продължава да се занимава с правосъдната система на
Коментари Харесай

Ким Кардашян иска реформа в американските затвори - slava.bg

Ким Кардашян продължава да се занимава с правосъдната система на Съединени американски щати. Миналата година риалити звездата разгласи, че стартира да учи за юрист, откакто оказа помощ за освобождението на Алис Джонсън. Жената излезе на независимост след 20 години в пандиза от доживотната си присъда за присъединяване в наркотрафик.

Това, което е повлияло на Кардашян да се заеме със случая е, че през 1996 година съдът осъжда Джонсън без право на гаранция. Престъплението е било първо нарушение за дамата, само че чистото ѝ минало не ѝ оказва помощ пред съдията. Именно това развиване на обстановката кара риалити звездата да се замисли за правосъдната система на Съединените щати и по какъв начин тя може да се промени.
„ Харченето на парите ми за материални неща към този момент не ме задоволява както преди. Да спася живота на някого и да го върша един път годишно, това ще запълни сърцето ми изцяло “, сподели през 2018 година Кардашян.

След като излезе на независимост Алис Джонсън изпрати писмо до Ким, в което ѝ благодари за напъните ѝ. „ Давех се и вие успяхте да ми хвърлите избавителен пояс “, споделя тя.

Сега брачната половинка на Кание Уест ще задълбае още повече тематиката, обвързвана с правосъдната система на Съединени американски щати. Тя ще пусне документален филм, който визира историите на четирима пандизчии, които, съгласно Ким и правни специалисти, са погрешно наказани. Името на кино лентата ще бъде „ Kim Kardashian West: The Justice Project “ и ще излезе на 5 април.

Според „ Daily Mail “, лентата ще е дълга два часа, в които ще забележим по какъв начин Кардашян посещава затвори, в които се намират „ жертвите на правосъдната система “. Ким разгласява и филмовия откъс в Инстаграм.
„ Реформата в правосъдната система е нещо доста значимо за мен и нямам самообладание да споделя тези истории с вас “, написа звездата в обществената мрежа.

Видеото стартира с думи от Кардашян, в които тя показва своето отчаяние от положението на системата. „ Хората заслужават втори късмет “. Разбира се, доста хора сметнаха, че това е нов ход, посредством който Ким да притегли внимание. По време на събитие на „ Асоциация на телевизионните критици “, тя призна, че е подготвена за рецензиите и към този момент е привикнала с тях.
„ Не го върша за гласност. Наистина ме е грижа за тези хора “.

Според вестник „ New York Times “, чака се Ким Кардашян публично да се яви на изпит за адвокатска степен през 2022 година. Тя към този момент приключи първата си година стажуване в адвокатска адвокатска фирма в Сан Франциско.

„ Kim Kardashian West: The Justice Project “ ще бъде пуснат на 5 април.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР