Ким Кардашиян смята, че да има бебе чрез сурогатна майка,

...
Ким Кардашиян смята, че да има бебе чрез сурогатна майка,
Коментари Харесай

Ким Кардашиян: Със сурогатна майка е много по-трудно


Ким Кардашиян счита, че да има бебе посредством сурогатна майка, е доста по-трудно, в сравнение с да преживее самата бременност.

37-годишната риалити звезда и брачният партньор й Кание Уест чакат третото си дете от сурогатна майка. Причината е, че поради затруднения по време на бременността с щерка си Норт, Ким бе посъветвана да не зачева още веднъж.

Въпреки мъчителните си затруднения, звездата призна, че избира да бъде бременна, защото й е мъчно да се оправи с неналичието на надзор върху обстановката.

Тя сподели: "Знаете ли, това е в действителност друго. Всеки, който споделя или мисли, че е това просто лесният излаз, е изпълни бърка. Мисля, че е доста по-трудно да го преживеете по този метод, тъй като нямате надзор ”.

Брюнетката добави: „ Още по-страшното е, че избираш някой, на който би трябвало да се доверяваш изцяло, да си сигурен, че имате добра връзка… Това е толкоз мъчно ”.

В началото на септември стана ясно, че Ким и брачният партньор й Кание Уест чакат момиченце, което би трябвало да бъде родено от сурогатна майка през януари 2018 година Това ще е трето дете за фамилията, което към този момент има щерка Норт на 4 година и наследник Сейнт на 2 година

Миналата седмица моделът провежда бебешко празненство за предстоящото й трето дете в дома й в Лос Анджелис. Сред гостите бяха Кендъл и Кайли Дженър, Клои Кардашиян, фризьорката Джен Аткин и други. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР