Ким Кардашиян поднесе извинение на семейството си за връзката си

...
Ким Кардашиян поднесе извинение на семейството си за връзката си
Коментари Харесай

Ким Кардашиян към семейството си: Съжалявам за връзката си с Кание

Ким Кардашиян сервира опрощение на фамилията си за връзката си с някогашния си брачен партньор Кание Уест .

В епизода на шоуто на Кардашияните от 26 май Ким се извини на фамилията си за това по какъв начин връзката ѝ с някогашния брачен партньор Кание Уест им е повлияла .

Ким се извини, откакто стана ясно, че рапърът Кание Уест ще пуска нова ария, като Ким чака, че той ще приказва за връзката им в парчето .

В поддръжка на сестра си Клои Кардашиян сподели: „ Повечето мъже не наскърбяват обществено майката на децата си “ .

Майката на Ким - Крис Дженър - съобщи, че Ким „ не е направила нищо друго, тя е била страхотна с него “ .

Ким сподели още: „ Признавам въздействието, което връзката ми имаше върху фамилията ми и че в никакъв случай не съм имала опцията просто да кажа - "Съжалявам, хора “ . "

Ким даде обещание на фамилията си: „ Никога няма да разреша това да се случи с вас “ .

Въпреки че фамилията на Ким не сподели доста в отговор, по-късно майка ѝ Крис сподели пред камерата: „ Когато хората приказват пренебрежителни неща за някой от нас, това наранява всички нас “ . Крис се тормози най-много за децата на Ким и Кание, тъй като знае, че един ден те ще прочетат всичко, написано в интернет, за връзката сред родителите им.
За благополучие, Ким има цялостната поддръжка на фамилията си. Сестра ѝ Клои ѝ сподели: "Никога няма да съжаляваш, че си добър човек. “. Ким, която подаде молба за бракоразвод с Кание през февруари 2021 година и беше оповестена за неомъжена по-рано тази година , съобщи: „ Чувствам се мощна “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР