Ким Кардашиян беше похвалена от феновете за естествената си красота“,

...
Ким Кардашиян беше похвалена от феновете за естествената си красота“,
Коментари Харесай

Ким Кардашиян похвалиха, че показа „целулита“ си в нередактирани снимки на бикини

Ким Кардашиян беше похвалена от почитателите за „ естествената си хубост “, откакто показа рядка нередактирана фотография на бикини.

43- годишна е добре известна с това, че качва филтрирани фотоси в обществените медии, като някои редакции я вършат съвсем неузнаваема, само че нейните почитатели в Instagram бяха изумени, когато видяха Ким да разгласява фотография, която показва естествената й текстура на кожата. Споделяйки фотография, показваща по какъв начин тя театралничи на пясъка в черни бикини, дериерата на майката на четири деца е на показ, а почитателите с орлови очи видяха естествените трапчинки на задната й част.

Но вместо да подлагат на критика бизнесдамата-милиардер, че наподобява като обикновено човешко създание, мнозина се възползваха от мненията, с цел да затрупат похвали на Ким, че най-сетне се отхвърли от филтрите и прегърна тялото си. „ Харесва ми, че не редактирахте целия си здравословен/как-да-отървете-целулитните-тренировки-диети-12013928> целулит най-малко един път, разяснява един. „ Харесва ми какъв брой ест...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР