Километрична е опашката от автомобили, бусове и камиони на изхода

...
Километрична е опашката от автомобили, бусове и камиони на изхода
Коментари Харесай

Излизащи от София задръстиха „Тракия“, питат се дали ще ги пуснат да се върнат


Километрична е опашката от коли, бусове и камиони на изхода на София към автомагистрала “Тракия ”, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Опашката е провокирана от засилените ограничения, които страната вкара за ограничение на разпространяването на COVID-19.

Полицията ревизира персонални карти, както и издадени бележки от компании за месторабота на водачите на транспортни средства.

Пред БГНЕС водачи на моторни транспортни средства споделиха, че утвърждават ограниченията и съгласно тях те са съответни.

Петър Папурков незнае дали ще бъде пуснат бусът, който би трябвало да изнесе мебелите от квартирата му в София, тъй като той идва от Пловдив. Това е мотивът да пристигна и на построеното контролно-пропусквателен пункт на автомагистралата, с цел да попита служителите на реда по какъв начин стоят нещата.

„ Не сме от София, на квартира сме. Искаме да се приберем вкъщи. Не знаем по какъв начин стоят нещата. Полицаите споделиха, че няма проблем на излизане, само че нахлуване по какъв начин стоят нещата и до по кое време ще е по този начин, не можаха да ми отговорят “, съобщи мъжът, който поради пандемията е скъсен от работа.
„ Няма кой да упреквам в тази ситуация. Работа ще намеря. Просто да се оправят нещата “, оптимист е Папурков.
На опашката със своето семейство е и Петър Георгиев, който е тръгнал на път. „ Мерките са нещо належащо, което всеки българин би трябвало да съблюдава. Българинът би трябвало да се научи да съблюдава разпоредбите, с цел да продължим напред “, уверен е той.

Впечатление прави, че служителите на реда на излаз са без защитни маски, до момента в който сътрудниците им на вход са с защитни средства. Униформените връщат назад в София водачите, които не могат да потвърдят мотива за пътуването си, както и не ревизират ТИР-овете. Стана ясно още, че искащите да излязат от столицата са много повече от тези, които желаят да влязат в София. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР