Килиан Мбапе е уведомил ПСЖ, че няма да се използва

...
Килиан Мбапе е уведомил ПСЖ, че няма да се използва
Коментари Харесай

Килиан Мбапе е уведомил ПСЖ, че си тръгва

Килиан Мбапе е уведомил ПСЖ, че няма да се употребява опцията да продължи договора си за още една година. Това значи, че нападателят може да напусне през юни 2024 година със свободен трансфер.

Мбапе ще може да договаря с различен клуб още през януари. Заради това ПСЖ най-вероятно ще опита да го продаде още в този момент, с цел да не го загуби без пари.

Националът на Франция беше пред овакантяване и през предишния сезон. Тогава той и сътрудниците му водеха дейни договаряния с Реал Мадрид. Нападателят обаче отхвърли предлагането на испанците. Сега, когато, договорката е много по-вероятна. Интерес към него има още от Манчестър Юнайтед и Челси.

ПСЖ притегли Килиан Мбапе през 2017 година от Монако против 180 милиона евро. Тогава той стана вторият най-скъп футболист след Неймар. ПСЖ заплати 222 милиона евро за бразилеца на Барселона.

През предишния сезон звездата вкара 41 гола в 43 мача за ПСЖ. Той също по този начин изведе Франция до финала на Световното състезание. В него обаче победи Аржентина на Лионел Меси.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР