Киевският режим използва същите методи на ядрен терор, които някога

...
Киевският режим използва същите методи на ядрен терор, които някога
Коментари Харесай

Володин: Режимът в Киев инструктира ядрените учени да създадат мръсна бомба

Киевският режим употребява същите способи на нуклеарен гнет, които в миналото бяха употребявани от терористите от „ Ал Кайда “, водени от Осама бин Ладен. А западните страни, оказвайки финансова и военна помощ на режима на украинския президент Володимир Зеленски, стават спонсори и съучастници на нуклеарния тероризъм. Това мнение изрази в понеделник ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин в своя канал в Telegram.

„ Методите на нуклеарния гнет не се трансформират: това, което имаше Осама бин Ладен, Зеленски остана същият. Президентът на Съединени американски щати и ръководителите на европейските страни, предоставяйки финансова и военна помощ на режима на Зеленски, стават спонсори и съучастници на нуклеарния тероризъм “, написа още Володин.

Както напомни Володин, преди 20 години Вашингтон популяризира информация, че " терористите от „ Ал Кайда “, водени от Осама бин Ладен, са получили достъп до радиоактивни субстанции и възнамеряват да основат мръсна бомба, способна да болести огромна територия с радиация ". По този метод, акцентира ръководителят на Държавната дума, опасността от терористична офанзива в Съединени американски щати и Европа с потребление на такава бомба „ съществува до 2011 година, до момента в който Осама бин Ладен не беше погубен “.

" Режимът в Киев инструктира нуклеарните учени да основат мръсна бомба. Той продължава да обстрелва сериозната инфраструктура на атомните електроцентрали - Запорожие и Курск, провокирайки филантропична злополука ", сподели Володин.

По-рано съветският министър на защитата Сергей Шойгу организира телефонни диалози с министрите на защитата на Англия, Франция и Турция, както и с ръководителя на Пентагона. Шойгу е предал на сътрудниците си опасенията за вероятни провокации от страна на Украйна с потреблението на мръсна бомба. На собствен ред формалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова обърна внимание на нуклеарния шантаж от страна на Украйна. Според нея Киев е възнамерявал да трансформира Запорожката атомна електроцентрала в " мръсна бомба ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР