Киевчанката Мила Кузнецова не само възнамерява да си изкара боксов

...
Киевчанката Мила Кузнецова не само възнамерява да си изкара боксов
Коментари Харесай

Моделка от Киев с огромни гърди: Ставам боксьорка и чупя рекорди СНИМКИ

Киевчанката Мила Кузнецова освен има намерение да си изкара боксов лиценз, само че и да сложи международен връх.

Моделката плюс сайз описа, че се е въодушевила да стане боксьорка след посещаване на музея на Кличко, написа уеб сайтът "Кличко брадърс ".

Там момичето с 13-ти размер на гърдите видяло шампионския пояс на братята и даже сама си поставила боксови ръкавици, с цел да опитва няколко удара по крушата.

"Толкова доста се въодушевих, че взех решение да се опитвам в професионалния бокс. В момента съм отпуска, само че като свърши, стартирам тренировките ", показа Мила Кузнецова.  Фото Instagram/mila_kuznetsova10

Участницата в редица състезания за хубост означи, че редом с тренировките тя има намерение да си изкара и боксов лиценз в националната лига на експертите по бокс в Украйна и още напролет да взе участие в първия си пердах.

При това моделката има огромни проекти: тя желае да счупи върха на украинския боксьор Александър Усик.
 Фото Instagram/mila_kuznetsova10
"Знам, че последният пердах на Александър Усик лезе в топ 10 на най-рейтинговите предавания в Youtube, които са били гледани от украинците. Убедена съм, че дебютният ми пердах ще счупи този връх ", споделя Мила Кузнецова.
 Фото Instagram/mila_kuznetsova10
Украинската моделка интензивно води своите профили в мрежата. Момичето е с параметри 126-86-116 см при растеж 173 см и с тях приковава изрично вниманието на своите 473 000 почитатели.

По-рано тази година Мила показа Украйна на състезанието Miss Universe Plus Size.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР