Киев. От Службата за сигурност на Украйна(СБУ) реагираха на съобщението

...
Киев. От Службата за сигурност на Украйна(СБУ) реагираха на съобщението
Коментари Харесай

„УНИАН“: СБУ обяви информацията за задържането на украински диверсант за „фейк“

Киев. От Службата за сигурност на Украйна(СБУ) реагираха на известието на Федералната работа за сигурност на Русия(ФСБ), че в Крим е арестуван украински диверсатн, за което към този момент организация „ Фокус “ осведоми. От СБУ смятат, че такава „ фейкова “ информация е нужна на ФСБ, с цел да изплаши популацията на окупирания полуостров, съобщи УНИАН.
От СБУ нарекоха известието за задържането на „ сътрудника на СБУ “ във краткотрайно окупирания Крим – поредна провокация и фейково известие на ФСБ на Русия, съгласно известие „ обнародвано “ на интернет страницата на Службата за сигурност на Украйна.
„ Руската ФСБ прибегна до поредна провокация, със известието си за задържането в Крим на хипотетичен „ сътрудник на СБУ “. Считаме, че сходни фейкови вести са нужни на съветските спецслужби, с цел да изплашат популацията на полуострова, което от ден на ден показва недоволството си от окупационните управляващи. На фона на утежняването на живота на кримчаните, ФСБ още веднъж пуска „ изтъркания запис “, като се пробва да упрекна Украйна и нейните правозащитни органи за своите лични беди и проблеми в АР Крим “, акцентират от СБУ.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР