Киев. Говорителят на Граничната служба на Украйна Олег Слободян написа

...
Киев. Говорителят на Граничната служба на Украйна Олег Слободян написа
Коментари Харесай

„УНИАН“: От украинската гранична служба опровергаха информацията, че говорителят на партията на Михаил Саакашвили е задържана

Киев. Говорителят на Граничната работа на Украйна Олег Слободян написа известие във Facebook, с което опроверга информацията, която излезе по медиите по-рано, че Говорителят на партията „ Движение на новите сили “ Марияна Почтар е арестувана и съобщи, че единствено ѝ е било обяснено какви са разпоредбите за правене на фотоси в пригранични региони, съобщи украинската осведомителна организация „ УНИАН “.
„ Ще разкрия една загадка: Никой никого не е задържал. Граничарите са разкрили, покрай границата, незнайно лице, което е предписание нерегламентирани фотоси и е снимала видео на позициите на границата “, означи Слободян.
Освен това, той акцентира, че тъкмо сега се организират командно-щабни учения, а сходни усилвания на позициите има и на други гранични сектори. „ Така, военните и граничарите от време на време упражняват. Това е НОРМАЛНО! На гражданката, която се оказа Марияна Почтар, е бил пояснен редът за правене на фотоси в крайгранични региони и е била помолена, в бъдеще, да съгласува дейностите си с условията на законите и с Държавната гранична работа. Това е! “, акцентира Слободян, а също така, представителят на граничната работа, прикани Давид Сакваралидзе (член на партията на Саакашвили – Движение на новите сили), „ да не отива прекомерно надалеч, в опита си за операция “.
Както организация „ Фокус “ заяви, по-рано излезе информацията, че представителят на „ Движението на новите сили “ Марияна Почтар сякаш е била арестувана на украинско-полската граница. За това заяви членът на партията Давид Сакварелидзе, който твърдеше, че Почтар е била арестувана за информация, поради това, че е направила фотография на „ живата стена “ от граничари.

Превод и редакция: Иван Христов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР