Киев е пропуснал да поиска и всички атомни бомби по

...
Киев е пропуснал да поиска и всички атомни бомби по
Коментари Харесай

Боян Чуков закова: Киев е пропуснал да поиска и всички атомни бомби по света…

Киев е пропуснал да изиска и всички атомни бомби по света, без съветските, китайските и северокорейските. Така закова крепко политолога Боян Чуков в собствен нов пост. Поводът за реакцията му е новината, че Украйна е поискала да ѝ бъдат предадени всички налични батареи Patriot.

SafeNews разгласява поста без редакторска интервенция:

Украйна изиска да ѝ бъдат предадени всички налични батареи Patriot на света. Киев е пропуснал да изиска и всички атомни бомби по света, без съветските, китайските и северокорейските.

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

По-рано Чуков разяснява и новината за срещата на френския министър на защитата с съветския боен министър Сергей Шойгу.

Ето какво споделя той:

„ Французинът се е опитал по остаряла традиция да приказва с поучителен звук на руснака. Обяснил на своя съветски сътрудник, че Киев няма нищо общо с драмата в „ Крокус “ и отговорни за терористичния акт са единствено джихадистите от ИД. В общи линии универсалните клишета в световните медии още часове след кървавата драма. Шойгу е дал отговор с съветските опорни точки. Изказал е вяра, че французите не са забъркани в терористичния акт. И по-късно двамата са се разделили по живо по крепко. Предполагам французинът и неговия шеф Маню са се тормозили от заявките в Русия, че в случай че към Одеса се появят френски бойци, то те ще станат предпочитана цел на Водоснабдителна система на РФ. А това няма по никакъв метод да вдигне рейтинга на брачна половинка на Бриджит. Французите не са очаровани от концепцията на Маню да изпрати френската войска на източния фронт. Някои си спомнят, че в края на Втората международна война французи от Секретен сътрудник дивизия „ Шарлеман “ (33. Waffen-Grenadier-Division der SS “Charlemagne “) отбраняват до последно Райхстага. Нали по този начин! “

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР