Киара Маджарова – новоизлюпена фолк певица е готова на всичко,

...
Киара Маджарова – новоизлюпена фолк певица е готова на всичко,
Коментари Харесай

Oбещава да е интересно: Ето коя фолк певица влиза в „Ергенът“

Киара Маджарова – новоизлюпена фолк певица е подготвена на всичко, с цел да се добере до финала в шоуто. По традиция дамите, претендентки за огромната премия и сърцето на най-популярния неженен мъж вършат какво ли не, с цел да приковат вниманието. Ситуацията в действителност намирисва на пожар.

Очаква се новият сезон да започва през февруари. Бургаската хубавица има желание да съблазнява един от най-преуспелите млади бизнесмени у нас – Александър Младенов.  Преди да стане фолк певица Киара е била гимнастичка с куп трофеи зад тила си. Тя има издадени няколко независими песни, както и колаборации с Емануела, Илиян Бойд и Залия. А всички, които са гледали клиповете ѝ " Фетиш ", " Закачен " и " Вън, вън ", към този момент са наясно, че младата изпълнителка е изключително разкрепостена и несъмнено не се тормози от нищо.

Успешен, млад, постоянен и с нюх към триумфа – това e Александър Младенов – мъжът, който ще се впусне в приключението на живота си, с цел да открие своята мечтана половинка в идния трети сезон на най-вълнуващото сантиментално риалити в българския ефирен ефир „ Ергенът “.

Всички се питат за какво подобен хубав и процъфтяващ мъж е към момента самичък, само че истината излезе нескрито. Оказва се, че Александър е много свидлив. Никога не плащал сметките на дамите си, когато ги води на вечеря. Предпочитал да си стои  у дома, с цел да не харчи пари.

Инфо: hotnews.bg

Тагове: киара маджарова Ергенът Александър Младенов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР