Киану Рийвс винаги ще бъде благодарен за всеки момент на

...
Киану Рийвс винаги ще бъде благодарен за всеки момент на
Коментари Харесай

Киану Рийвс разкрива как се чувства в леглото с Александра Грант

Киану Рийвс постоянно ще бъде признателен за всеки миг на благополучие в живота си. В диалог с People за тазседмичния брой, 58-годишният Рийвс дава отговор на някои закачливи въпроси на изданието, като по кое време за последно е изпитал същинско самодоволство.

" Преди няколко дни с моята обич ", споделя артистът за дългогодишната си другарка, художничката Александра Грант. " Бяхме в леглото. Бяхме свързани. Усмихвахме се, смеехме се и се кикотехме. Чувствах се ужасно. Беше просто в действителност хубаво да сме дружно. "

Рийвс, който играе в новия филм " Джон Уик 4 ", продължава диалога, който е в духа на това по кое време за последно е правил еди какво си. Разкрива, че последно е танцувал на сватбата на другар преди към осем месеца. " Понякога съм първият на дансинга, а от време на време нуждая се от увещаване. Понякога става дума за песента, а от време на време до индивида. Просто се управлявам от възприятието. "

Що се отнася до последният повтарящ се сън, артистът признава, че има доста повтарящи се кошмари, само че са прекомерно страшни, с цел да ги опише. " Винаги е занимателно да летиш насън, нали? Просто се веселя, че имам шанса да го върша на всички места. Това е много неизмеримо. "

Последната игра, която Киану Рийвс е играл, е шах, а последният път, когато е гледал изгрева, е напълно неотдавна, до момента в който пътува за Япония. " Успях да видя изгрева на слънцето в Киото. Където и да са, изгревите постоянно са страхотни. Просто би трябвало да спреш, да му се насладиш и да си благополучен, че си тук в този миг и го гледаш. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР