Кейтлин Пийкок от Кернс в Австралия сподели във Фейсбук история,

...
Кейтлин Пийкок от Кернс в Австралия сподели във Фейсбук история,
Коментари Харесай

Млада шофьорка след зверска катастрофа: За бога, не повтаряйте грешката ми! СНИМКИ

Кейтлин Пийкок от Кернс в Австралия показа във Facebook история, която е разделила живота и на "до " и "след " и я е предиздвикала да премисли доста неща.

Момичето описа, че през ноември 2018 година тя е станала отговорна за злополука, намирайки се зад кормилото на кола.

Студентката решила малко да се позабавлява и натиснала педала на газта, с цел да изпита притока на адреналин. За злощастие, тя навлязла в насрещното придвижване и в крана сметка изхвърчала от банкета. В колата са се намирали още трима души, измежду които и сестрата на Кейтлин.

 Фото Фейсбук / Caitlin Peacock
"Лежах на пътя, осъзнавайки каква голяма неточност съм направила... Единият от пасажерите беше със строшен крайник, аз не можех да вървя, сестра ми беше затисната в колата и беше в безсъзнание. Помислих си, че съм я умъртвила. Изпаднах в нервност... След това със сестра ми лежахме една до друга в болничното заведение. Всичко, което желаех, бе тя да е наред ", спомня си Кейтлин.

 Фото Фейсбук / Caitlin Peacock
Пострадалите били откарани по неотложност в болница. Единият от пасажерите бил със строшен крайник, той прекарал в болничното заведение няколко седмици.

Друг имал раздрани сухожилия на коляното. Сестрата на шофьорката също прекарала една седмица в болничното заведение. Самата Кейтлин била изписана на идващия ден с драскотини и натъртвания. Момичето дало тест за алкохол и опиати, които са дали негативен резултат.
 Фото Фейсбук / Caitlin Peacock
"През цялата първа седмица след злополуката сънувах кошмари. Все още ги сънувам. Не мога да опиша болката и страданията, през които минаха всички и постоянно ще скърбя за това, което направих ", признава си Кейтлин.
 Фото Фейсбук / Caitlin Peacock
След злополуката било почнало следствие. Кейтлин споделила на своите другари и сестра си да кажат всичко по този начин, както си е било. Тя в никакъв случай не е имала проблем със закона, даже не е имала санкция за погрешно паркиране.
Затова студентката със постоянна работа и положителни рекомендации не очаквала, че ще се озове зад решетките. На нея обаче се наложило да прекара 3 месеца в пандиза, макар солидната помощ на нейните юристи.
По думите на Кейтлин, през тези три месеца тя отслабнала с цели 30 кг и е схванала доста неща.

Сега тя желае да показа своя опит с другите младежи. "Искам младежите да схванат, че шофирането не е забавление, всичко се свежда до това, да доставиш пасажерите си невредими до тяхното предназначение ", прави извод Кейтлин.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР