Кейти Прайс призовава за възрастова граница“, за да спре младите

...
Кейти Прайс призовава за възрастова граница“, за да спре младите
Коментари Харесай

Кейти Прайс призовава за възрастова граница за филъри за лице

Кейти Прайс приканва за „ възрастова граница “, с цел да спре младите дами да употребяват дермални филъри, и желае повече обучение за резултатите от тези субстанции, които се инжектират в лицето ви.

45-годишната телевизионна персона води акция за пластична хирургия след опита си с голям брой козметични процедури, в това число увеличаване на гърдите.

Прайс, най-известна с присъединяване си в I'm A Знаменитост… Махни ме отсам!, сподели в предаването „ Часът на дамата “ на BBC Radio 4 в петък, че не е „ лицемерка “, само че е наясно с пагубните последствия от интервенцията.

Тя също по този начин сподели: „ Била съм по света и съм виждала разнообразни операции…  и работата е там, че знам за филъра, може да имаш филър, само че в последна сметка… той пада… към момента са химикали, които си слагане в лицето ти.

„ Но аз просто мисля... би трябвало да има възрастова граница за това и (трябва) да образоваме девойките, за какво е нужно да си набивате целия този филър и всичко в лицето? Просто вижте, когато сте н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР