Кейти Прайс намекна, че може да се върне в панела

...
Кейти Прайс намекна, че може да се върне в панела
Коментари Харесай

Кейти Прайс наруши мълчанието си, за да намекне за огромно завръщане в кариерата си, тъй като е обявена в несъстоятелност за втори път

Кейти Прайс загатна, че може да се върне в панела Loose Women, откакто беше оповестена в неплатежоспособност за повторно.

Бившият блестящ модел, 45, беше разгласен в неплатежоспособност за повторно поради неплатен налог на стойност над £750 000. Преди това тя беше оповестена в неплатежоспособност през 2019 година, дължи £761 994,05 на HM Revenue and Customs.

Телевизионната риалити звезда се обърна към историите си в Instagram в понеделник вечерта, с цел да намекне за допустимо завръщане в панела на ITV. Кейти показа още веднъж история от формалния акаунт на Loose Women в Instagram, която показа ретроспективна фотография на всички Loose Women, които се появиха на панела на 18 март 2018 година

По това време Кейти се появи на панела дружно Вики Патисън, Линда Робсън и Андреа Маклийн. До противоположната фотография Кейти написа: „ Трябва да се върна като водеща “. Бившият блестящ модел беше постоянен участник в дневната стратегия на ITV от 2015 година до 2018 година, само че от този момент не се е появявал в програмата.

В...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР