Кейти Пайпър яростно заклейми министър-председателя като опасен лидер“ след противоречивата

...
Кейти Пайпър яростно заклейми министър-председателя като опасен лидер“ след противоречивата
Коментари Харесай

Кейти Пайпър от ITV Loose Women критикува „опасния“ Риши Сунак след „смущаващ“ транс скандал

Кейти Пайпър гневно жигосах министър-председателя като „ рисков водач “ след спорната транссексуална смешка на Риши Сунак.

Министър-председателят направи забележката в Камарата на общините в сряда, до момента в който майката на убитата транссексуална тийнейджърка Бриана Гей беше посетител в Народното събрание. Сунак беше приветстван от пейките на торите, защото той съобщи, че водачът на лейбъристите Кийр Стармър " даже не може да дефинира жена ". Коментарът му провокира неотложно отвращение с ядосани депутати, които викаха „ позор “, до момента в който безмълвният Сунак отхвърли да се извини.

По-рано тази заран Сунак още веднъж отхвърли да се извини за забележката, защото настоя, че мненията му са „ безусловно законни “, тъй като той показва „ противоположните завои “ на Стармър.

Обсъждайки разногласието в панела Loose Women, писателката и телевизионна звезда Кейти, 40, показа мислите си за дейностите на господин Сунак, когато го назова „ рисков “ и „ объркващ “. Кейти гневно възрази: „ Мисля, че всеки – изключително нашите л...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР