Кейт Мидълтън за пореден път демонстрира неподражаем стил и класа

...
Кейт Мидълтън за пореден път демонстрира неподражаем стил и класа
Коментари Харесай

Ослепителна, както винаги: Том Круз подаде ръка на Кейт Мидълтън на `Топ Гън` в Лондон

Кейт Мидълтън за следващ път показва безподобен жанр и класа от върховен пилотаж. Херцогинята на Кеймбридж и брачният партньор ѝ - принц Уилям, се появиха на аления килим в Лондон на английската премиера на кино лентата "Топ Гън: Маверик ", която се организира на площад "Лестър " в Лондон в четвъртък вечерта.

На мястото участва и звездата на кино лентата - Том Круз. Като същински благородник холивудският ас подаде ръка на Кейт, до момента в който тя се качваше по стъпалата на зданието.



„ Имаме доста общи неща “, показа Том Круз за кралската персона на премиерата пред My London. „ И двамата обичаме Англия и двамата сме летци, и двамата обичаме да летим. “

За събитието Кейт бе заложила на дълга черна рокля на Roland Mouret с дължина до пода и бяло деколте, разкриващо раменете ѝ. Спуснатата ѝ, само че прибрана зад ушите коса, наблягаше ефектните ѝ обеци.



Междувременно принц Уилям изпъкна с типичен черен смокинг и папийонка, само че обувките му несъмнено бяха тематиката на вечерта. Той заложи на мокасини Crockett&Jones с бродирани самолети F18!

Появата на херцозите на Кеймбридж на аления килим се случва близо година, откакто двамата участваха на премиерата на кино лентата за Джеймс Бонд „ Смъртта може да изчака “ в Роял Албърт Хол. Тогава Кейт беше привидение от злато в рокля на дизайнерката Джени Пакъм, допълвайки визията си с елегантно прибрана коса и огромни обеци.

Премиерата в Лондон идва безусловно часове след дебюта на кино лентата на фестивала в Кан, където Том Круз беше отличен със „ Златна палма “ - най-голямото самопризнание за приноса му за интернационалната поп просвета.

Това обаче не е първият път, в който 39-годишният принц Уилям и 40-годишната Кейт гледат дълго чакания филм. Съобщава се, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж са били поканени на специфична прожекция на „ Топ Гън 2 “ по покана на Том Круз, който е чул, че принц Уилям е огромен почитател на истинския филм от 1986 година, което се загатва и по занимателния му избор на обувки за премиерата.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР