Кейт Мидълтън и принц Уилям събраха всички погледи при появата

...
Кейт Мидълтън и принц Уилям събраха всички погледи при появата
Коментари Харесай

Всички говорят за Кейт. Скандал на коронацията

Кейт Мидълтън и принц Уилям събраха всички погледи при появяването си в Уестминстърското абатство за коронацията на крал Чарлз III. Но един подробност от облеклото на принцеса Кейт провокира скандал и одумването й на Острова.

Внукът на краля, принц Джордж, служи като почетен паж - дружно с някои от внуците на Камила. На церемонията участваха принц Луи, както и прелестната принцеса Шарлот.
-->
Кейт бе заложила на прелестен наследник тоалет. Синьо и алено са типичните кралски цветове и тук принцесата на Уелс бе спазила дрескода. Оказва се обаче, че тя е нарушила друго предписание съгласно английския „ Експрес “. Дали това обаче е знак на пренебрежение към бащата на брачна половинка й или заобикаляне на разпоредбите, занапред ще се проучва от специалистите по протокол.

Мидълтън се появи с флорална диадема на главата, вместо обичайна тиара, която би трябвало да носи. Първите мнения на експертите по кралски етикет, е че това демонстрира потъпкване на кралските й отговорности.

Принцеса Шарлот бе приказна, поставила тиара на главата си, която е тъкмо като тази на майка й. Момиченцето бе облечено в бяло.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР