Кейт Мидълтън е на 37 години, но това не й

...
Кейт Мидълтън е на 37 години, но това не й
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън – 3 грим трика за красота на кралските красавици

Кейт Мидълтън е на 37 години, само че това не й пречи да наподобява по-млада от годините си. Като херцогиня, би трябвало да следвате правила на кралския протокол. Те са доста деликатни, когато става въпрос за мода, грим и други външни характерности.

Тъй като бъдещата кралица не може да опитва мощно с грим, тя би трябвало да се научи да показва своята непринуденост по най-хубавия вероятен метод. Естествеността оказва помощ да наподобява млада, а козметиката нежно оказва помощ да се скрият минусите, в случай че употребявате рационално.

Анализирахме характерностите на обичания грим на Кейт Мидълтън и стигнахме до заключението, че точно той й оказа помощ да наподобява толкоз свежа и млада. Говорим за три трика, които всяка жена може да направи!

Хитрост номер 1 – типичен стрелки 

Спретнати красиви стрелки на горния клепач – безконечна класика, която ви разрешава да се концентрирайте върху очите, без да разсейвате комплицираната форма на линията. Когато Кейт би трябвало да участва на празнични събития, тя избира да ползва тъмни сенки. В този случай, стрелките остават идентични чисти и тънки!

Хитрост номер 2 – естествени вежди 

Въпреки всички комплицирани трендове, които допират веждите, Кейт знае, че най-хубавата форма – колкото е допустимо по-близо до естествената, тази, която е от природата. Разбира се, тя акцентира красивата и чиста форма на веждите си с багра, което ги прави по-изразителни, като да вземем за пример косата.

Хитър номер 3 – натурален цвят на устните 

Какъв е най-хубавият метод да го наблегнете? Първо, можете да употребявате подхранващ еликсир или искра. Второ, изберете нюд нюанси, които са най-близо до естествения цвят на устните. Кейт прави тъкмо това! Така устните й остават по-наситени, здравият натурален искра има подмладяващ резултат.

Нито един от тези трикове не е отвън естествената естетика на лицето на Кейт. Изглежда, че въобще не нанася грим, само че към момента го прави толкоз ловко и умело, с цел да подчертае единствено малко, което е належащо, с цел да освежи своя облик. Идеално!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР