Кейт Мидълтън е една от най-стилните дами в британския кралски

...
Кейт Мидълтън е една от най-стилните дами в британския кралски
Коментари Харесай

Как Кейт Мидълтън ядоса кралицата

Кейт Мидълтън е една от най-стилните дами в английския кралски двор. херцогинята на Съсекс показва жанр, нюх към детайла и не обича да носи обичаните си облекла единствено по един път. Вчера, 14 май, тя избра за следващия си ангажимент красива рокля на точки, която сме виждали и преди.

Тоалетът, който е на марката Alessandra Rich и коства близо 2000 хиляди $, акцентира фината фигура на Кейт. На херцогинята несъмнено не й проличава, че е родила три деца и може да си разреши да носи сходни прилепнали рокли. А и казусът с дрехата в тази ситуация е различен.
 Снимка 423349

Ветровитото време ни разреши да се насладим на стройните крайници на Мидълтън. Роклята се оказа с много висока цепка , което наподобява не тормози херцогинята, която бе задоволително заета да се усмихва и да приказва с всички, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от DM For Advertisement (@katemiddleton_turkey) на Май 14, 2019 в 12:56 PDT

А и по усмивката й съдим, че май й харесва да показва стройна фигура. Особено когато е сама, а не със брачна половинка си, Кейт е същинска хала и несъмнено съумява да ни накара да забравим, че има една друга херцогиня на имен Меган Маркъл, която й диша във врата по популярност и фенове.

Разбира се, няма нищо неприятно една майка на три деца да наподобява по този метод, само че демонстрирането на форми не е изключително задоволително за кралския двор. Кралицата и преди е предупреждавала Кейт, че би трябвало да внимава с дължината на полите.
 Снимка 423351

А прегрешенията на Мидълтън през вчерашния ден бяха две , тъй като тя " пропусна " да си постави и наложителния чорапогащник в физически цвят, както виждаме от фотосите.
 Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и другите правила за двете херцогини
Правилата, които важат за Кейт, само че не и за Меган

Различни функции, разнообразни правила

За херцогинята на Кеймбридж важат по-строги правила за облеклото и държанието, тъй като един ден ще стане брачната половинка на британския крал. Но очевидно Мидълтън не счита сляпо да се подчинява, още повече на фона на всички провинения на Меган, които я издигнаха на фундамент и я дефинираха като иноватор.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР