Кейт Мидълтън е една от най-стилните дами в британския кралски двор.

Кейт Мидълтън е една от най-стилните дами в британския кралски двор. ...

Как Кейт Мидълтън ядоса кралицата.


Кейт Мидълтън е една от най-стилните дами в британския кралски двор. херцогинята на Съсекс демонстрира стил, усет към детайла и не обича да носи любимите си дрехи само по веднъж. Вчера, 14 май, тя избра за поредния си ангажимент красива рокля на точки, която сме виждали и преди.

Тоалетът, който е на марката Alessandra Rich и струва близо 2000 хиляди долара, подчерта фината фигура на Кейт. На херцогинята определено не й личи, че е родила три деца и може да си позволи да носи подобни прилепнали рокли. А и проблемът с дрехата в случая е друг.
Снимка 423349

Ветровитото време ни позволи да се насладим на стройните крака на Мидълтън. Роклята се оказа с доста висока цепка, което изглежда не притесни херцогинята, която бе достатъчно заета да се усмихва и да говори с всички, пише Daily Mail.

Вижте тази публикация в Instagram.
Публикация, споделена от DM For Advertisement (@katemiddleton_turkey) на Май 14, 2019 в 12:56 PDT

А и по усмивката й съдим, че май й харесва да демонстрира стройна фигура. Особено когато е сама, а не със съпруга си, Кейт е истинска фурия и определено успява да ни накара да забравим, че има една друга херцогиня на имен Меган Маркъл, която й диша във врата по слава и почитатели.

Разбира се, няма нищо лошо една майка на три деца да изглежда по този начин, но демонстрирането на форми не е особено приемливо за кралския двор. Кралицата и преди е предупреждавала Кейт, че трябва да внимава с дължината на полите.
Снимка 423351

А прегрешенията на Мидълтън вчера бяха две, защото тя "пропусна" да си сложи и задължителния чорапогащник в телесен цвят, както виждаме от снимките.
Кейт Мидълтън, Меган Маркъл и различните правила за двете херцогини
Правилата, които важат за Кейт, но не и за Меган

Различни роли, различни правила

За херцогинята на Кеймбридж важат по-строги правила за облеклото и държанието, защото един ден ще стане съпругата на английския крал. Но явно Мидълтън не смята сляпо да се подчинява, още повече на фона на всички прегрешения на Меган, които я издигнаха на пиедестал и я дефинираха като иноватор.

Източник: lifestyle.bg