Кейт и принц Уилям ще пуснат нова семейна снимка за

...
Кейт и принц Уилям ще пуснат нова семейна снимка за
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън „може да пусне още една семейна снимка в рамките на седмици“ след редактиране на спорове

Кейт и принц Уилям ще пуснат нова фамилна фотография за рождения ден на принц Луис, макар следствията от фотографията им за Деня на майката, съгласно отчетите.

Луис навършва шест години на 23 април - и се схваща, че принцът и принцесата на Уелс са решени да не разрешат на неотдавнашния възторг да промени метода, по който означават деня.

Кралски асистент се споделя, че са споделили пред Sunday Times: „ Те правят оценка любовта и привързаността на обществото към техните деца и знаят, че има публичен вкус да ги види на рождените им дни “. Въпреки това източници, близки до двойката, споделиха, че не е взето „ твърдо решение “ кой ще направи фотографията.

Това идва, когато вестникът също по този начин заяви, че Кейт най-сетне може да се оправи със здравословните си проблеми, когато се върне към кралските отговорности, откакто възобновяване й завърши, и цитира 17 април - края на великденските учебни ваканции на децата й - като евентуална дата за завръщане. The Mirror се обърна към двореца Кен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР