Кейт Гарауей се извини в четвъртък в Good Morning Britain,

...
Кейт Гарауей се извини в четвъртък в Good Morning Britain,
Коментари Харесай

Кейт Гарауей се извини за отчаяна молба за „обезпокоителни писма“, докато дава израз на разочарованието

Кейт Гарауей се извини в четвъртък в Good Morning Britain, откакто обществено се обърна към Съвета на Харинги посредством обществените медии във вторник вечер.

56-годишната водеща на Good Morning Britain се обърна към Twitter (X) във вторник вечерта, с цел да изпрати обществено известие до Съвета на Харинги, откакто се бореше 10 дни в опит да приказва с някого по отношение на гибелта на брачна половинка си Дерек Дрейпър.

В известието си до съвета, очевидно за нейните 524 700 почитатели, Кейт изясни по какъв начин е била в изчакване съвсем 50 минути, пробвайки се да се свърже с верния отдел, с цел да разиска „ притеснителни условия за издание “, на които Дерек „ явно не може да отговори до " след гибелта му при започване на годината.

Тя написа в Туитър: „ @haringeycouncil - апелирам, помогнете - от 10 дни се пробвам да приказвам с някого за гибелта на брачна половинка ми - след издание на притеснителен пост условия, на които явно не може да отговори. Просто не мога да мина. Отново през днешния ден съвсем 50 мин...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР