Кевин Спейси е бил отведен в болница, по спешност, заради

...
Кевин Спейси е бил отведен в болница, по спешност, заради
Коментари Харесай

Кевин Спейси е закаран в болница със съмнение за инфаркт

Кевин Спейси е бил отведен в болница, по неотложност, поради опасения от сърдечен удар, откакто едната ръка му ръка изтръпнала, оповестява " People ".

64-годишната звезда разкри, че му е направено MRI скенер, откакто не усещал ръката си за осем секунди, до момента в който бил на 15-ия Международен кино фестивал в Ташкент, съгласно " Los Angeles Times ".

" Г-н Спейси беше откаран в медицински център заради здравословни проблеми. Той беше прегледан от лекарите и се откри, че няма проблем със сърцето ", сподели източник пред изданието.

Връщайки се на фестивала по-късно същата вечер, Спейси се появи на сцената и се обърна към публиката, твърдейки феновете си, че е добре. 

" Това в действителност ме накара да отделя миг и да се замисля какъв брой нежен е животът - за всички нас ", разяснява той.

Актьорът от " Американски прелести " показа повече детайлности за страховете си за здравето му.

" Днес претърпях нещо ненадейно тук ", сподели той, припомняйки си визитата си в локален музей. " Гледах тези невероятни фрески и ненадейно усетих, че цялата ми лява ръка изтръпва за към осем секунди. Прекарах следобеда в болничното заведение, правейки разнообразни проби. Персоналът се погрижи за мен и даже ме подложи на ЯМР. Всичко се оказа изцяло обикновено и съм признателен, че не е нещо по-сериозно ", продължи той.

Припомняме, че последните години са много тежки за артистът. Той беше упрекнат в поредност полови похищения над мъже.


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР