Кевин Костнър е американски киноактьор, режисьор и продуцент, носител на

...
Кевин Костнър е американски киноактьор, режисьор и продуцент, носител на
Коментари Харесай

Перфектната комбинация от вечен сексапил и талант - Кевин Костнър на 65!

Кевин Костнър е американски киноактьор, режисьор и продуцент, притежател на „ Сезар “, „ Еми “ и по две награди „ Златен глобус “ и „ Оскар “, номиниран е за по две награди „ Сатурн “ и „ Сателит “ и три награди на „ БАФТА “.

Известни филми с негово присъединяване са „ Недосегаемите “, „ Танцуващият с вълци “, „ Робин Худ: Принцът на разбойниците “, „ Воден свят “, „ Месия на бъдещето “, „ Човек от стомана “ и доста други.

От 2003 година има звезда на Холивудската алея на славата. Освен в киното Кевин Костнър, се оправя добре и на музикалната сцена. През 2007 година основава кънтри-рок групата Kevin Costner & Modern West, с които има два албума и международно турне.

Днес артистът ще навърши 64 години и с цел да го отпразнуваме с него, взехме решение да споделим с вас дребна част от неговите цитати за живота:

„ Провалът не те убива. Той единствено прави желанието ти да успееш по-силно.”

„ Не се предавам. Никога. Знам накъде отивам и... просто ходя натам! “

„ Истинските герои са мъже, които падат и се провалят, само че най-после печелят, тъй като остават правилни на своите идеали и вярвания… “

„ Ако не разбираш и не осъзнаваш своите граници, няма да можеш да постигнеш кой знае какъв брой в живота. “

„ Важното в живота е самичък да взимаш решения за дейностите си. Резултатите не постоянно имат значение.”

„ Обичам да бленувам. За страдание, доста хора се отхвърлят от фантазиите си прекомерно елементарно, в името на „ реалността”. “

„ Ти решаваш дали ще увехнеш като маргаритка или ще се изправиш и ще продължиш да живееш живота, който ти е даден, по най-хубавия метод.”



„ Ако си подготвен да кажеш на някого, че го обичаш, подготвен ли си и да му кажеш, че съжаляваш? Ако в действителност обичаш, би трябвало да си подготвен на това, даже когато мислиш, че си прав. Дори когато знаеш, че си прав.”

„ Живеем във времето на цинизма. Трябва да се научиш да го игнорираш. Иначе ще се заразиш и ти.”

„ Животът ми не е съвършен. Има неща, за които скърбя. Но всичко това - възможностите, които поемаш, решенията, които взимаш, грешките, които правиш... – всичко това в действителност значи да си жив. И единственото, което можеш да направиш с нещата, за които съжаляваш, е да ги схванеш. Да се схванеш! “

„ Трябва да си дадем сметка, че оставяме нещо след себе си. И това е споменът за нас в децата ни. Това е светогледът, който им оказваме помощ да изградят. Така че, можеш да се променяш за доста неща – за модата, за нещата, които харесваш, за музиката, която слушаш. Но става ли дума за полезности, би трябвало да си корав като канара.”

„ Ако искаш дадена работа, само че не си по-добър от съперника си, тогава работи повече от него. Обикновено желанието и мотивацията са по-важни от опита.”

„ Когато си дадеш време, отговорите на въпросите, които те тормозят, сами се появяват пред теб.” Последвай ни и в Инстаграм ТУК!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР