Кевин Де Бройне влезе от резервната скамейка, за да вдъхнови

...
Кевин Де Бройне влезе от резервната скамейка, за да вдъхнови
Коментари Харесай

Кевин Де Бройне вдъхновява завръщането, докато Ман Сити печели късна победа над Нюкасъл

Кевин Де Бройне влезе от аварийна пейка, с цел да въодушеви Манчестър Сити за победа за завръщане с 3-2 над Нюкасъл, до момента в който Оскар Боб сграбчи по-късен победител.

Сити изоставаше с 2-1 на Сейнт Джеймс Парк, когато Де Бройне беше изпратен като заместител в 69-ата минута на Бернардо Силва, само че той означи в границите на пет минути, преди да накара своя сътрудник запаса Боб да грабне успеха в добавеното време на краят на една вълнуваща среща.

Бернардо Силва даде ранна преднина на гостите с нагъл удар пред аудитория от 52 198, само че зашеметяващите завършвания на Александър Исак и Антъни Гордън накараха свраките да усетят успеха, до момента в който показване на белгийския национал.

Победата издигна Сити, който доминираше дълго време, само че беше уязвим на контра, на второ място във Висшата лига таблица над Астън Вила, които играят в неделя.

Момчетата на Еди Хау смятаха, че са почнали добре, когато Киърън Трипиър подвигна топката от горната страна, с цел да центрира Исак и Шон Лонгст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР