Кестените са любим деликатес от древни времена. Най-древните римляни и

...
Кестените са любим деликатес от древни времена. Най-древните римляни и
Коментари Харесай

Готвене с кестени: правилата на всяка добра домакиня

Кестените са обичан деликатес от антични времена. Най-древните римляни и гърци са обичали да ги ядат за десерт или мезе за виното, описват от.

Широко употребявани са в европейската кухня - участват в менюто на доста заведения за хранене във Франция, Италия и други места, известни с качествената си кухня.

Например в Париж кестените се готвят навръх улицата в специфични огромни печки. Освен това във Франция се пекат на огън, в тигани със специфични дупки, готвят се на супи, сервират се с морски блага. Дори самун с кестени и сладки се вършат от кестеново брашно.

Те са извънредно здравословни, защото съдържат естествени растителни протеини и въглехидрати, които елементарно се усвояват от организма. Съдържат значими субстанции като аскорбинова и фолиева киселини, калий, мед, желязо и цинк. Смята се, че имат и вълшебни свойства. Прочетете повече тук:

Разбира се, има доста способи за подготвяне на кестени. Ето кое е най-важното, което би трябвало да знаете, преди да се впуснете в това вълнуващо кулинарно премеждие:
 Как се подготвят кестени: най-важното в резюме  Как се подготвят кестени: най-важното в резюме  Как се подготвят кестени: най-важното в резюме  Как се подготвят кестени: най-важното в резюме
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР