Кери Катона показа резултатите от горната си блефаропластика и повдигане

...
Кери Катона показа резултатите от горната си блефаропластика и повдигане
Коментари Харесай

Кери Катона впечатлява с ново лице, след като се подложи на кървава операция на клепачите

Кери Катона сподели резултатите от горната си блефаропластика и покачване на вежди нощес - и тя явно е разчувствана от новия си тип.

The 43-годишната звезда от Atomic Kitten се подложи на процедурите преди две седмици, като извънредно показа кървави изображения от инвазивната интервенция с Mirror. Свежото й лице обаче беше на милиони благи от това какъв брой натъртена и подута беше останала след интервенцията.

Тя пътуваше до Ливърпул, с цел да отпразнува 21-ия рожден ден на щерка си Лили-Сю. Лили-Сю е второто по-голямо от петте си деца и най-малкото от двете си деца с някогашния брачен партньор Брайън Макфадън.

Звездата от „ Само почитатели “ Кери носеше копринен сребрист гащеризон без тил, добавяйки към дребната си фигура чифт високи лилави токчета. Гримът й беше тънък, а стегнатите й ръце и татуировките й бяха на цялостен екран.

Тя се подложи на покачване на очите под обща упойка в Pall Mall Medical Center в Мърсисайд. Майката на пет деца беше оперирана от господин Улас Рагхаван, койт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР