Кенгуруто беше с възрастното си потомство по време на това,

...
Кенгуруто беше с възрастното си потомство по време на това,
Коментари Харесай

Кенгуру удря полицейски служител, докато е хванат след дни в бягство в Канада

Кенгуруто беше с възрастното си поколение по време на това, което трябваше да бъде къса спирка за отмора в зоопарка Ошава и увеселителна плантация в Онтарио, Камерън Preyde, неговият парков надзирател и основен надзирател сподели пред CBC.

Видеоклиповете демонстрират по какъв начин кенгуруто тича свободно по улица в един миг и през жилищни региони в различен, в Ошава, град на езерото Онтарио, източно от Торонто.

Търсенето на избягалото кенгуру стартира в петък сутринта с специалисти и доброволци, които претърсваха региона при съвсем нулеви дневни температури и продължи четири дни.

Най-накрая съумяха с цел да виждат изчезналото животно в 3 сутринта в понеделник в селски парцел в Северна Ошава и го държаха под око в продължение на близо четири часа, до момента в който получиха съвет от водачите му. за опашката ”, сподели щабният сержант Крис Бойло пред CBC Toronto.

Полицаите направиха каквото им беше казано – преди то да отговори, като удари един от тях в лицето, защото в последна сметка беше усмирено.

„ Т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР