Кенет Брана ще режисира в нова продукция на Хамлет за

...
Кенет Брана ще режисира в нова продукция на Хамлет за
Коментари Харесай

Кенет Брана ще режисира Том Хидълстън в Хамлет

Кенет Брана ще режисира в нова продукция на „ Хамлет ” за Кралската академия за трагично изкуство (RADA). Но тъкмо тази режисура относително малко хора ще имат шанса да видят.

Пиесата ще се играе от 1 до 23 септември на сцена в зала със 160 места – тази на трагичното учебно заведение Jerwood Vanbrugh Theatre. Билети се продават в уеб страницата на спектакъла единствено до 6 август, само че това в действителност не подсигурява билет – феновете би трябвало да се записват и ще бъдат подбрани в допълнение. 

„ Хамлет дава съвсем безпределно поле за интерпретация, което нямам самообладание да открия. За тази пиеса сме говорили от дълго време с Кенет Брана и в този момент усещаме, че това е подобаващото време и място. ”, споделя Том Хидълстън.  За останалите функции Брана е селектирал Айеша Антоан, Лолита Чакрабарти, Никълъс Фарел, Шон Фоули, Ансу Кабия, Каролайн Мартин, Елеонор де Роан, Ирфан Шамжи и Катрин Уайлдър.

Целта на тази копродукция сред академията и компанията на Кенет Брана е да бъдат набрани средства за реновирането на постройка на академията, RADA Studios на ул. Chenies, която ще обезпечи настаняване на студентите, ще трансформира една от залите в спектакъл с 250 места, който ще носи името на сър Ричард Атънбъро.  

Успешно определените претенденти за аудитория ще бъдат оповестени на 8 август и ще имат 48 часа да резервират билети (между 9 и 10 август). Зрителите ще бъдат определени на инцидентен принцип, като броят на билетите е лимитиран до 2 на човек. 20% от билетите ще се продават на цена 15 паунда и ще са налични единствено за аудитория под 25 години, 20% ще костват 45 паунда, останалите – 95 паунда. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР