Казват, че обичта на бабите и дядовците към внуците е

...
Казват, че обичта на бабите и дядовците към внуците е
Коментари Харесай

Чарлз и Камила: Не можем да сме по-очаровани за бебето

Казват, че обичта на бабите и дядовците към внуците е по-силна от тази на родителите. Ден и половина след раждането на новото кралско бебе, принц Чарлз и Камила нямат самообладание да видят сина на принц Хари и Меган. От друга страна родителите на херцогинята на Съсекс също се вълнуват за него.

„ Не можем да сме по-очаровани от новината и се надяваме да забележим бебето незабавно след завръщането си “. Това съобщи принц Чарлз от Берлин. Той и брачната половинка му са на публична аудиенция в Германия, където ги посрещна Ангела Меркел.

Разговаряйки с туристи пред Бранденбургската врата, Камила не скри, че като баба е много разчувствана за бебето. Там тя получи специфичен подарък за него, вързан с балон с хелий, на който написа: „ Момче е! “.

Междувременно майката на Меган – Дория Рагланд, от дълго време е на посетители в имението „ Фрагмор котидж “ в Уиндзор, където младото семейство се отдели неотдавна. Тя не е давала изказване след раждането на бебето, само че множеството медии на Острова допускат, че ще оказва помощ в закупуването на дрешки и аксесоари за внука си, защото по-рано щерка ѝ не биваше да знае пола, нито да взима каквото и да е било авансово.

„ Бог да благослови това дете “, разяснява 74-годишният Томас Маркъл, който е разведен с Дория. Той посочи, че се надява неговият внук „ да служи с берекет, достолепие и чест “ на страната си.

„ Гордея се, че моят нов внук е роден в английското кралско семейство “, споделя бащата на Меган, който не съумя да се сдобри с нея преди раждането.

Днес, както е по протокол, херцогът и херцогинята на Съсекс демонстрираха наследника си за първи път.

„ С неспокойствие чакаме да го забележим и да разберем по какъв начин ще се споделя “, разяснява Кейт, която дружно с принц Уилям приветства най-малкия член на фамилията.

„ Надявам се, че през идващите дни те ще могат да изпитат цялата наслада, което новороденото носи със себе си “, разяснява херцогът на Кеймбридж и се пошегува, че към този момент брат му ще разбере какво значи да не си доспиваш нощем.

Източник: tialoto
Снимка: Reuters
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР